Beste mensen,
Het Coronavirus houdt het land momenteel in zijn greep. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM.
Er worden allemaal maatregelen genomen in Nederland, maar wat betekent dat voor uw afspraak met ons?

Hierbij denken we aan het installeren van kachels, haarden en rookkanalen maar ook het uitvoeren van onderhoud, het oplossen van storingen of een bezoek aan onze toonzaal.
De veiligheid en gezondheid van u als klant én van onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.
Met het nemen van een aantal preventieve maatregelen willen we de risico’s voor iedereen zoveel mogelijk beperken.

Daarom graag uw aandacht voor het volgende:

    • Geef onze medewerkers alstublieft de ruimte zodat ze veilig hun werk kunnen doen. Ook voor uw eigen veiligheid. Het RIVM adviseert min 1,5 meter. We stellen het zeer op prijs als u de werkplek goed vrijhoudt zodat ze zich vrij kunnen bewegen.
    • Maak bij voorkeur een afspraak wanneer u een bezoek wil brengen aan onze showroom. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd binnen zijn en iedereen voldoende afstand kan houden.
    • Voelt u zich niet lekker (koorts, hoesten en/of kortademigheid), neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. In overleg verzetten we de afspraak, of kijken we naar een andere oplossing.
    • Wilt u de afspraak verzetten, dit kan door te bellen op ons nummer 0545-221227. Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.
    • Ook voor bezoek aan onze toonzaal geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen.

We willen uw en onze gezondheid niet in gevaar brengen. We danken u hartelijk voor uw medewerking,

Wildenborg Haardendesign.