Skip to main

Is een vrijstaande bio ethanol haard geschikt voor jou?

Plug-and-play, dat is in het kort hoe je een vrijstaande bio ethanol haard omschrijft. Deze haarden ze je eenvoudig op de door jou gewenste plek. In de hoek, midden in de kamer of heerlijk naar de bank? Plaats de haard, vul hem met bio ethanol en laat hem branden! De eenvoud en eigen voorkeuren is dé reden waarom een bio ethanol geschikt is voor jou.

Voordelen van een vrijstaande bio ethanol haard

  • Flexibiliteit: kan op bijna elke gewenste plek worden geplaatst, zonder dat er een schoorsteen of afvoerkanaal nodig is.

  • Geen rook of geur: een vrijstaande bio ethanol haard geen rook of geur, waardoor deze geen negatieve impact heeft op de luchtkwaliteit.

  • Sfeervol: een vrijstaande bio ethanol haard creëert een gezellige sfeer en voegt warmte toe aan het interieur.

  • Energiezuinig: een vrijstaande bio ethanol haard is energiezuinig, omdat deze geen elektriciteit of gas nodig heeft om te werken. Dit zorgt voor lage energiekosten.

  • Makkelijk in onderhoud: Bio-ethanol haarden vereisen weinig onderhoud, omdat het geen as, roet of vuil produceert.

  • Veilig: een vrijstaande bio ethanol haard is veilig in gebruik. De vlammen worden afgeschermd door een glazen of metalen behuizing, waardoor er minder risico is op brand.

  • Duurzaam: bio ethanol wordt geproduceerd uit plantaardige materialen. Het gebruik draagt bij aan een duurzamer huishouden en is milieuvriendelijk.

De verschillende soorten vrijstaande bio ethanol haarden

De mogelijkheden in vrijstaande bio ethanol haarden zijn eindeloos. Vul de kamer met een bio ethanol doorkijkhaard als middelpunt. Een merk die doorkijkhaarden op bio ethanol aanbiedt is Xaralyn. Geniet met deze haarden vanuit de eetkamer en de woonkamer van een warm haardvuur.

Een bio ethanol haard met vuuraanzicht aan de voorzijde is perfect voor het creëren van warmte in de woonkamer. Zet de haard in de hoek, naast de bank of tegen een kale muur om de hele avond van te genieten. Ook hier is Xaralyn een populair merk. Dit merk heeft zelfs een bio ethanol haard voor buiten. Op zoek naar een bio ethanol vuur die jij eenvoudig in je oude open haard zet? Dan is de Planika Senso Basket een prachtige oplossing.

Meer informatie over vrijstaande bio ethanol haarden?

Vrijstaande bio ethanol haarden zijn prachtig voor binnen én buiten. Bio ethanol is een brandstof die steeds vaker wordt gekozen. Heb jij nu nog vragen over vrijstaande bio ethanol haarden? Dan staan onze specialisten voor je klaar om al deze vragen te beantwoorden. Onze specialisten weten ook alles over bio ethanol hangende haarden, inzethaarden en inbouwhaarden. Genoeg redenen om contact op te nemen voor meer informatie.

Afspraak maken