Skip to main

DRU Care

RU staat voor een gegarandeerde hoge productkwaliteit en duurzaamheid. Deze hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door zeer strenge eisen die worden gesteld aan het ontwerp, keuze van materialen en productie. Om dit vertrouwen te onderstrepen biedt De Heide Smid, namens DRU, gratis 5 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar. Deze extra garantie geldt voor de gassfeerhaarden van DRU en Global Fires.

De Heide Smid registreert je gashaard voor DRU Care. Als bewijs ontvang je een DRU Care garantiecertificaat en kan je profiteren van 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar.

Gas inbouwgarantie van DRU

Een gashaard: heerlijk, comfortabel en praktisch. Het is een sfeervolle aanwinst voor in je woonkamer. Maar wat als jouw gemeente in de toekomst bepaalt dat je van de vaste gasaansluiting wordt afgesloten? DRU biedt de oplossing: de Gasombouwgarantie. Hierdoor ben je de komende vijf jaar verzekerd van een zorgeloze ombouw naar propaangas.

Schaf jij binnen de actieperiode een DRU of Global Fires gashaard aan en moet je binnen vijf jaar van het gas af (of kies je hier zelf voor)? Dan biedt DRU de mogelijkheid om de nieuwe aardgashaard om te bouwen naar een propaanversie.

Waarom kiezen voor een DRU gashaard?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Milieuvriendelijk: Verbranding van gas is een zeer schone brandstof.
  • Eenvoudige installatie: De afvoer kan zo door een muur bij een gesloten verbranding.
  • Overal te plaatsen: Diverse DRU haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning of appartement.
  • Ruim assortiment: De haarden van DRU zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.
Afspraak maken