Skip to main

Kleine pelletkachels

Een kleine pelletkachel is geschikt voor elke ruimte. Vanwege de grootte van deze pelletkachels is deze op meerdere plekken in je huis te plaatsen. Dus als jij op zoek bent naar een effectieve en betaalbare manier om je kamer te verwarmen, bekijk dan snel een selectie van ons assortiment kleine pelletkachels. Lees hier meer over kleine pelletkachels.

Een kleine pelletkachel: waarom is deze geschikt voor iedereen?

Een kleine pelletkachels is uiterst geschikt voor een klein appartement, vakantiehuis of een tiny house. Hiermee verwarm jij eenvoudig en op een energiezuinige manier. Kleine pelletkachels bieden een prachtig vuurbeeld met een frontzicht of een driezijdig vuuraanzicht. Deze compacte pelletkachels gebruiken pelletkorels, dit is samengeperst houtvezel en zaagsel. Let op dat je altijd gebruikmaakt van gekeurde pellets, dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van een schone en optimale verbranding.

Voordelen van een kleine pelletkachel

Natuurlijk is het grootste voordeel van een kleine pelletkachel, ten opzichte van een grotere variant, dat deze overal te plaatsen is. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen die je zeker wil weten, voordat je een kleine pelletkachel aanschaft.

  • Hoog rendement.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Minder fijnstof dan houtkachels.
  • Sfeervol vuurbeeld.
  • Betaalbaar verwarmen.
  • Geen gasaansluiting nodig.

Soorten kleine pelletkachels bij De Heide Smid

De prachtige scandinavische stijl van de Jotul PF 500 is niet te missen in onze showroom. De Jotul onderscheidt zich zowel door zijn aparte, compacte vorm als door het gebruik van duurzame materialen. De stille Jotul heeft een uniek intrekbaar digitaal aanraakscherm dat de vorm van de inbouwkachel niet verstoort.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een echt Nederlands design, bekijk dan de Jacobus 6 pelletkachel. De geluidsarme werking van de ventilator en grote aslade is een groot pluspunt van de Jacobus. Het legen van de aslade hoeft zelfs maar eens in de 2 à 3 weken. Tevens kun je voor nog meer gemak optioneel een afstandsbediening bij de Jacobus pelletkachel krijgen.

Bedien jouw kleine pelletkachel via bluetooth of internet met de MCZ Ego Air M+. Nieuw aan deze pelletkachel is de QR-code die in het deksel van het pelletreservoir is verwerkt. Aan de hand van deze code kun je alle technische info van de kachel terugvinden. Natuurlijk is de MCZ Ego Air M+ ook niet te missen door zijn duurzame en mooie vlambeeld.

De Heide Smid: van advies tot realisatie

De Heide Smid biedt verschillende soorten kleine pelletkachels. In onze vestigingen, in Halle, Duiven en rietmolen staan diverse (brandende) pelletkachels ter inspiratie opgesteld. Jouw pelletkachel is altijd af te stemmen op eigen smaak en interieur. Er is er dus altijd wel een passend exemplaar in jouw woning. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken