Skip to main

Wildenborg: dé specialist in kachels en haarden in Twente.

Kom langs in Rietmolen voor al je vragen over kachels en haarden. Wildenborg staat bekend om zijn professionele advies, eerlijkheid en gemoedelijkheid met een vestiging in Rietmolen. Met ons vaste team zorgen we altijd dat jij de perfecte kachel of haard krijgt!

Ga naar..

Nieuws

Wetten, regels en nieuwe haarden. Er is constant beweging in de haarden- en kachelbranche. Lees hier al het nieuws over de branche.

Vacatures

Wil jij een echte sfeermaker worden? 
Bekijk dan hier welke vacatures er openstaan en wie weet tot snel!

Historie

Wildenborg is al meer dan 100 jaar de sfeermaker met haarden en hartelijkheid. Lees hier alles over de historie van Wildenborg Haarden en Kachels

Wildenborg 42

Toonzaal als pronkstuk bij Wildenborg

Wildenborg beschikt over een prachtige showroom met een toonzaal die later is aangebouwd. De toonzaal zorgde voor een geheel andere inrichting, waar alle kachels en haarden uit het assortiment te zien zijn. De toonzaal is het pronkstuk van de showroom. Daar is niet alleen Wildenborg, maar ook De Heide Smid heel trots op!

Vakbekwame collega’s

Het is ongekend belangrijk om een goede montage te leveren om bij te dragen aan de kwaliteit van je haard of kachel. Zelfs de meest prachtige kachels en haarden verliezen zijn prachtig wanneer deze niet vakkundig wordt geplaatst. Wildenborg heeft eigen vakbekwame monteurs die je haard of kachel naar wens en volgens de geldende voorschriften plaatst.

“Wildenborg heeft alles van A tot Z in eigen beheer en heeft altijd korte lijntjes.”

Wildenborg is altijd bezig om te blijven ontwikkelen, zowel met de collega’s als met de producten. Vroeger en ook in het heden is de bouwbeurs in Hengelo een groot evenement waar Wildenborg hun assortiment toont en de mogelijkheden in haardopstellingen laat zien.