Skip to main

De voordelen van een Montraux pelletkachel

Bij het uitzoeken van een pelletkachel is het van belang om kwaliteit en prijs hoog op je verlanglijst te zetten. Er zijn veel merken die goedkope pelletkachels aanbieden, maar geen service bij de verkoop van deze pelletkachel bieden. Kies jij voor Montraux dan kies jij voor een goede service en een hoge kwaliteit. Waarom jij nog meer voor Montraux kiest, leggen wij hieronder uit.

  • Extra grote warmtewisselaar
  • Rendement van 90% en hoger.
  • Gietijzeren branderbak voor langere levensduur.
  • Eenvoudige reiniging.
  • Lage onderhoudskosten.
  • Zuinig in pelletverbruik.

De soorten Montraux pelletkachels

Het merk Montraux heeft drie soorten pelletkachels: de Montraux 6, Montraux 8  en Montraux 12. De pelletkachels van Montraux zijn voorzien van een extra grote warmtewisselaar waardoor een rendement van 90% en hoger gehaald kan worden.

De verschillende uitvoeringen van de Montraux hebben veelal dezelfde kenmerken. Elke uitvoering heeft een andere grote en aan andere pelletinhoud. Het grootste en belangrijkste verschil tussen deze modellen is dat de Montraux 12 een langere brandduur en meer vermogen heeft dan de Montraux 8. En de Montraux 8 een langere brandduur en meer vermogen heeft dan de Montraux 6. De Montraux 6 en Montraux 8 zijn te zien in onze showroom.

Van advies tot realisatie

Geniet van het prachtige vuurbeeld van de Montraux pelletkachel. Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Halle of Duiven. Onze specialisten staan voor je klaar om alle vragen over de Montraux collectie te beantwoorden. Heb jij vragen over andere pelletkachels? Dan kun jij natuurlijk ook bij ons terecht. Wil jij zekerheid dat onze adviseur alle tijd voor je heeft? Maak dan hier online een afspraak.

Afspraak maken