Skip to main

Wat is een elektrische wandhaard

Een elektrische wandhaard is een haard die je eenvoudig aan de muur bevestigt. Net even anders dan een inzethaard, waarbij je een opening op maat in de muur moet maken om deze te kunnen bevestigen en vervolgens te installeren. Tevens is het mogelijk een wandhaard te plaatsen in een schouw, om zo een prachtig vuurbeeld te krijgen in een prachtige schouw.

Waarom moet je kiezen voor een elektrische wandhaard?

Een elektrische wandhaard heeft vele voordelen. Naast dat het een prachtig object is, is het ook nog eens eenvoudig om tegen de muur te installeren. Tevens is het mogelijk om een elektrische wandhaard enkel tegen de muur aan te zetten zonder installatie. Stel het vlambeeld in naar jouw wensen en geniet van de verschillende vuurkleuren. Bedien elke elektrische wandhaard met een afstandsbediening of via een app op de mobiele telefoon.

Soorten elektrische wandhaarden

Elektrische wandhaarden zijn een lust voor het oog en ook nog eens eenvoudig in onderhoud en installatie. Zonder een enkele installatie is de Dimplex Torn 100 de perfecte keuze voor bij jou in huis. Het Opti-Myst vuur van deze haard bestaat uit koude waternevel en LED-licht. Dit compacte formaat past vrijwel overal in je huis, als er maar een stopcontact in de buurt is!

Liever een echte eyecatcher voor in jouw restaurant of ontvangstruimte? Check dan snel de Xaralynn Trivero 240 wandhaard. Onderhoudsvrij, energiezuinig en eenvoudig te bedienen met een touchscreenbedieningspaneel. Tevens kan de Trivero gebruikt worden als bijverwarming of enkel als decoratie.

Onze toegevoegde waarde: advies, installatie en onderhoud

Twijfel jij nog of een elektrische wandhaard wel bij jouw in huis past? Of wil jij gewoon meerdere elektrische haarden vergelijken en advies krijgen van onze specialisten? Maak dan snel een afspraak op onze website voor een persoonlijk adviesgesprek of bel ons op 0314-631741 (Halle), 026-3192090 (Duiven) of naar 0545-221227 (Rietmolen).

Afspraak maken