Skip to main

CV pelletkachels

Een pelletkachel CV wordt gekoppeld aan je CV-installatie. Je woning wordt hier sfeervol door verwarmd en is het zeker een aanwinst voor jouw woning. Bekijk hieronder ons gevarieerde assortiment in vrijstaande en inbouwkachels. Creëer hiermee de stijl die bij jou past. Lees meer. 

De pelletkachels die je aansluit op je CV

Een CV pelletkachel sluit je aan op je bestaande CV-systeem. Hiervoor zijn wel een aantal aanpassingen nodig. Een CV pelletkachel werkt met behulp van een warmtewisselaar. Bij het stoken van de CV pelletkachel verwarmt het water in de warmtewisselaar en wordt door een pomp in het CV-systeem rondgepompt. Na het stoken werkt de CV-ketel gewoon weer op gas. Met deze kachel verwarm je zowel radiatoren als de vloerverwarming.

De voordelen van een pelletkachel op CV

Waarom jij een CV pelletkachel wil kunnen wij jou haarfijn uitleggen. Bekijk hieronder puntsgewijs welke voordelen een pelletkachel op CV heeft.

  • Gesloten expansievat.
  • Met pomp en ingebouwde overdruk veiligheidsklep.
  • Timer voor automatische ontsteking en uitdoving op gewenst tijdstip.
  • Mogelijk om meerdere ruimtes met één kachel te verwarmen.
  • Gestuurde rookafvoer.
  • Zelfreinigend glas.
  • Automatische reiniging van de verbrandingskorf.

De pelletkachels op CV.

Bewonder in de showroom van De Heide Smid de Nordic Fire HRV Viktor. Deze CV pelletkachel heeft een moderne uitstraling, waarmee radiatoren en vloerverwarming verwarmd kunnen worden. Deze kachel kan ook functioneren in combinatie met een bestaande CV-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. Tevens is het mogelijk om een weekschema in te stellen bij de CV pelletkachel, zodat de kachel tablet automatisch werkt en je er niet naar om hoeft te kijken.

De Nordic Fire Torsby 2 is voorzien van een complete besturing, voor het aansluiten op uw bestaande CV-ketel of om te combineren met een zonneboiler systeem. Met het handige display op de kachel en standaard WiFi verbinding is deze Torsby voorzien van alle gemakken die je nodig hebt.

De Heide Smid: van advies tot realisatie

Wat precies nodig is bij een installatie van een CV pelletkachel en de aansluiting op een CV-systeem, daar weet De Heide Smid alles vanaf. Natuurlijk kunnen onze specialisten ook alles vertellen over de pelletkachels op CV. Kom langs in de showroom in Halle, Duiven of Riemolen en kom inspiratie opdoen. Wil jij zeker weten dat onze specialisten tijd hebben? Maak dan hier een afspraak voor een adviesgesprek. Onze specialisten zorgen in het eerste adviesgesprek voor een helder beeld van jouw wensen. Met behulp van een aantal vragen en informatie over je huis maken wij al een geschikte selectie in haarden. Ga jij graag helemaal voorbereid op pad? Neem dan gelijk een aantal foto’s van jouw woning mee! De verkoper neemt vervolgens de situatie en het proces door met jou en, indien gewenst, ga je direct met de eerste gerichte offerte naar huis.

Afspraak maken