Skip to main

Elektrische haarden met verwarming

Deze mooie elektrische sfeerhaarden zijn dé optie als je een haard wil die geen hout of gas verbruikt. De vlammen zijn realistischer dan ooit door de nieuwe technieken. Daarnaast is de installatie ook makkelijk.

Warmte creëren met een elektrische haard? Dat is mogelijk. Natuurlijk denk je bij het creëren van warmte als eerste aan hout, gas of pellets. Toch zijn er tegenwoordig diverse fabrikanten die voornamelijk inzetten op elektrische haarden met verwarming. Niet alleen heerlijk om naast te zitten, maar ook nog eens duurzaam!

Eigenschappen van de elektrische haarden met verwarming

Een elektrische haard geeft een warm gevoel door het vuurbeeld en de sfeer, maar wel zonder uitstoot of verbranding. Met enkel waternevel en LED-licht ontstaat een knisperende vlam. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk bij een elektrische haard, zo ook een verwarmingselement. Deze verwarming kan dienen als bijverwarming op een knusse, koude dag. Denk eraan dat deze verwarming niet geschikt is als hoofdverwarming.

Voordelen van een elektrische haard met verwarming

  • Geen brandstofgebruik.
  • Eenvoudige installatie, enkel gebruik van een stopcontact.
  • Vrijwel overal te plaatsen.
  • Geen rookafvoer.
  • Nihil in onderhoud.
  • Veilig, sfeervol en warm.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam.

Welke elektrische haard met verwarming past bij jou?

Kalfire

Het merk dat je niet kunt missen in de haarden wereld is de Kalfire E-One. De Kalfire E-One 130s heeft een ultra-realistisch vuurbeeld. Echt vuur is zichtbaar, hoorbaar en voelbaar. Met de Kalfire E-One 130F prikkel je elke zintuig. Zo realistisch dat er vuurdeeltjes door de lucht dansen, het hout gloeit en de warmte de beleving van het vuur compleet maakt. Kom deze prachtige haard bekijken en voelen in onze showroom. Een elektrische haard welke van de buitenkant niet te onderscheiden is van een houtkachel? Dan kies jij voor de KalFire E-One 130S Driezijdig. Krijg de look van een echte houtkachel met het plaatsen van een nep rookkanaal boven de elektrische haard.

Dimplex

Een kleinere, knusse haard in een andere prijsklasse is de Dimplex Stockbridge. Deze haard heeft een klassieke uitstraling met deurtjes die je open of dicht kunt doen. De Dimplex Stockbridge is ook in het rood te verkrijgen Dimplex Grand Rouge.

Element4

Net als de Kalfire E-One is Element4 een bekend merk binnen de haarden- en kachelbranche. Een elektrische haard die niet te onderscheiden is van een gashaard, zoals velen zeggen over de Element4 Club 240E en Element4 Lumina 150T haarden. Deze lange haarden zijn een echte eyecatcher in huis of jouw restaurant. De Led-verlichting en bijverwarming zijn geheel te bedienen via je smartphone of tablet. Tevens kan er een losse afstandsbediening bij besteld worden.

Toegevoegde waarde van De Heide Smid: voor advies, installatie en onderhoud

De Heide Smid is dé haarden en kachel specialist in Gelderland. Onze specialisten weten alles van elektrische haarden, bio ethanolhaarden, gashaarden, houtkachels en pelletkachels. Heb jij nog twijfels of wil jij advies krijgen van onze specialisten? Maak dan snel een afspraak op onze website voor een persoonlijk adviesgesprek of bel ons op 314-631741 (Halle), 026-3192090 (Duiven) of 0545-221227 (Rietmolen).

Afspraak maken