Skip to main

Vrijstaande gaskachels & haarden

De voordelen van een vrijstaande gashaard

Een vrijstaande gashaard combineert aangenaam comfort en gezelligheid als geen ander. Qua sfeer doet deze kachel zeker niet onder voor een hout- of allesbrander, maar qua comfort en onderhoud heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Geen as, stof of gesleep met houtblokken, maar wel een behaaglijke warmte en een mooi centraal punt in de ruimte met warmte die zich gelijkmatig verdeelt: dat zijn de voordelen van een vrijstaande gashaard. Of je nu voor een klassiek of traditioneel model wilt gaan, of juist een mooi strak vormgegeven kachel wilt laten plaatsen: het is er allemaal.

Unieke sfeer

Je hebt ongetwijfeld al een keer kennisgemaakt met een dergelijke kachel. Je ziet ze veel in restaurants en lobby’s van een hotel en ook in een vakantiebungalow kom je ze regelmatig tegen. Niet zonder reden: juist in de horeca worden deze kachels vaak geplaatst vanwege de unieke combinatie van de behaaglijke sfeer, het minimaal benodigde onderhoud en de lage stookkosten. Een vrijstaande gashaard is in iedere gewenste opstelling te plaatsen. Je kunt kiezen voor plaatsing in een hoek, tegen een wand of voor een volledig vrijstaande oplossing als blikvanger midden in de ruimte. Plaatsing in combinatie met een bestaande schoorsteen versterkt natuurlijk het traditionele gevoel van een kachel in de kamer. Ook zien we steeds meer mensen die kiezen voor een vrijstaande gashaard in een ruime slaapkamer. Stel je voor: lekker opgekruld onder een deken met een goed boek of samen met een glas wijn op een zacht kleed, genietend van de comfortabele warmte van je nieuwe kachel.

Ruim assortiment

Bij onze vestigingen in Halle, Duiven en Rietmolen, vind je een uitgebreid assortiment in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, zodat er zeker een model bij zit dat in de smaak valt. Met ruim 80 jaar ervaring ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Ook de installatie is hier in zeer goede handen, want met zaken als gas loop je liever geen risico. Als je niet direct in de gelegenheid bent om een showroom te bezoeken, kun je eerst rustig inspiratie opdoen op de uitgebreide website. Bekijk hier alvast ons assortiment en kijk welke vrijstaande gashaard het beste tegemoetkomt aan jouw wensen.

Afspraak maken