Skip to main

Waarom kiezen voor een grote pelletkachel?

Wil jij een pelletkachel die meteen opvalt bij binnenkomst? Een grote pelletkachel is niet te missen en is een echte showstopper in de woonkamer. Een pelletkachel mag dan wel groot zijn, de meesten weten de warmte wel in stilte te verspreiden. Zo kun je altijd behaaglijk voor de pelletkachel genieten. Pelletkachels worden gestookt met pellets. Pellets zijn kleine geperste houtblokken die zijn samengesteld uit schoon hout en zijn gekeurd.

Grote pelletkachels hebben standaard een minimale energieklasse van A+. De aanschaf van een pelletkachel is daarmee ook nog eens heel duurzaam. Grote pelletkachels zijn enkel verkrijgbaar met een vooraanzicht en vrijstaand in de ruimte.

Voordelen van een grote pelletkachels

Een grote pelletkachel in huis is iets om trots op te zijn en daarom ook niet te missen! Een grote pelletkachel heeft een flink vermogen en ook een hoog rendement. Tevens bespaar je met een pelletkachel op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Meer voordelen weten? Bekijk deze hieronder.

  • Betaalbaar verwarmen
  • Hoog rendement
  • Flink vermogen
  • Zonder gasaansluiting
  • Geen traditionele schoorsteen nodig
  • Voordelig verwarmen

Soorten grote pelletkachels

In onze showroom in Halle zie je de brandende Rika Domo RAO Multiair. Kom dus langs om inspiratie op te doen en te kijken naar deze innovatieve pelletkachel. Het brede speksteen front zorgt namelijk voor een natuurlijk uitstraling, terwijl jij van het laaiende vlammenspel geniet. Binnenin overtuigt deze grote pelletkachel met innovatieve techniek zoals een touch display met elektronische deuropener en een automatische as afvoer.

Een populair merk en een prachtige grote pelletkachel vind jij in de showroom in Duiven. De Nordic Fire HRV Viktor is een grote CV Pelletkachel met een moderne uitstraling, waarmee radiatoren en vloerverwarming verwarmd kunnen worden. Deze pelletkachel functioneert met jouw bestaande CV-ketel, warmtepomp of met zonnepanelen.

Van advies tot realisatie

In ons assortiment hebben wij een ruim assortiment aan middelgrote pelletkachels. In onze vestigingen, in Halle,  Duiven en Rietmolen, staan diverse (brandende) pelletkachels ter inspiratie opgesteld. Jouw pelletkachel is altijd af te stemmen op eigen smaak en interieur. Er is dus altijd wel een passend exemplaar in jouw woning. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken