Skip to main

Waarom kiezen voor een Wanders elektrische haard

Voor een nieuw te bouwen haardpartij denk je dan aan de Wanders Landscape Pro Multi of Nebula serie, deze haarden zullen prachtig staan in een TV-wand, een zogeheten “Cinewall”, een strakke inbouw opstelling of hangend aan de muur.

Geen ruimte voor een inbouw of hangende opstelling? De Aurora Black Edition High en Low bieden hiervoor uitkomst, deze vrijstaande haard zet je op elk gewenste plek in jouw woning.

Deze haard behoeft geen onderhoud ten opzichte van traditionele haarden. En wist je dat een elektrische haard ook geschikt is voor in je vakantiewoning of chalet? De elektrische haarden geven snel warmte af en het vlammenspel zorgt ook voor een stukje sfeer en gezelligheid.

Soorten elektrische haarden van Wanders

Wanders heeft drie series waar wij graag meer over willen vertellen. Deze populairste serie is voorzien van de nieuwe Hybrid-FX-vlamtechnologie die de vlamhoogte maximaliseert in een vergroot verticaal kijkgebied. Tevens wordt bij elke elektrische Wandershaard een afstandsbediening meegeleverd!

Wanders Aurora

De Aurora serie levert inzethaarden én vrijstaande haarden.De inzethaarden van Wanders zijn leverbaar in drie afmetingen. Met 10 unieke vlamkleuren en een premium gloeiende stammenset is het vlambeeld geheel naar eigen wens in te vullen. Ook de Aurora Black Edition heeft vele features zoals de inzethaarden van Wanders. Het grote verschil? Hij is vrijstaand, beschikbaar in twee afmetingen en heeft een stoer design voor het echte industriële/moderne interieur.

Wanders Landscape Pro Multi

De Wanders Landscape Pro Multi is leverbaar in wel vijf verschillende afmetingen. De haard kan geplaatst worden als front, hoek of 3-zijdig. Beschikbaar met twee verschillende Ember Bed-steenstijlen en te bedienen met een app of eenvoudig met een afstandsbediening.

Wanders Nebula

De moderne vierkante stijl van de Wanders Nebula geeft de hoogste vlammen in de gehele Wanders collectie. Een hyperrealistisch elektronisch vlammenlandschap om urenlang van te genieten en niet te onderscheiden is van een echt vuurbeeld. Leverbaar in 3 afmetingen. Tevens te bestellen als front, hoek of 3-zijdig in een modulair systeem. Bedien deze prachtige elektrische haard met afstandsbediening of eenvoudig met een app op je mobiele telefoon.

Techniek van de Wanders elektrische haard

De nieuwste techniek die Wanders gebruikt bij zijn elektrische haarden is de Hybrid-FX-vlamtechniek. Deze techniek maximaliseert de vlamhoogte in een vergroot verticaal kijkgebied. De elektrische haarden van Wanders maken gebruik van de LED-projectie techniek. Deze techniek werkt net als een modern tv-scherm. Met voor in de haard wat houtblokken en achterin de haard het vuur dat wordt geprojecteerd op een LED-scherm. Plaats de elektrische haard op jouw favoriete plek. Het enige waar jij rekening mee moet houden is dat er een stopcontact in de buurt is. Een uiterst duurzame techniek met vrijwel geen onderhoud.

Lees meer over de verschillende technieken voor elektrische haarden

Kom langs voor advies, installatie en onderhoud

De haardspecialisten staan 6 dagen per week voor jou klaar en beantwoorden al jouw vragen. Zij kunnen jou alles vertellen over de elektrische haarden van Wanders. Wil jij ook informatie over andere merken zoals Element4, Faber of Dimplex? Onze specialisten adviseren jou graag welk merk het beste jou past. Maak een afspraak met één van onze specialisten in de showroom of bel direct naar één van onze filialen.Afspraak maken