Skip to main

Virtuo Flame van de DRU elektrische haarden

De Dru-serie maakt gebruik van de Ultra led technologie van Virtuo Flame achter het brandend haardvuur. De vuurhoogte, gloeibed en kleuren bepaal je geheel zelf. De vlambeelden zijn regelbaar via de app van Dru. Op deze manier houd je je elektrische haardvuur up-to-date.

De Elektrische haarden van DRU

Ambachtelijk vakmanschap, innovatie en de kwaliteit van nu geeft dé omschrijving voor de Dru Virtuo. Dru heeft een vaste plaats verworven in de wereld van iedere haardliefhebber. Aan de gerespecteerde reputatie van Dru, in gas- en houtkachels, kan de concurrentie niet tippen. Maar de veranderende markt is Dru natuurlijk ook niet ontgaan. Een lange ontwikkelingsfase en het gebruik van de allerlaatste product technologieën maakt dat Dru een belangrijke speler is op de markt van elektrische haarden.

Dru Virtuo

De technieken van Dru Virtuo-Flame beperken zich niet alleen tot een geprojecteerd vlammenspel. Het levensechte hout van de haard is ook niet van echt te onderscheiden. Geen vuurtje aansteken, maar speciaal ontworpen voor verbluffende projecties. Met de Dru Virtuo maak je een gepersonaliseerd vlammenspel naar jouw stemming en creëer een oase van rust na een lange werkdag.

De haarden van Dru zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Kies voor de Dru Virtuo 100 Evolve als je enkel een vooraanzicht wenst. De Dru Virtuo 80/2 de tweezijdige versie en de Dru Virtuo 130/3 Evolve is de driezijdige versie. Geniet bij deze twee varianten aan meerdere zijden van de haard van het knisperende, elektrische vuurbeeld.

Maximale sfeer gericht op een groene toekomst

Dru staat voor duurzaamheid. Met de introductie van deze elektrische haard laat Dru zien dat ze zich volledig richten op een groene toekomst. Deze stijlvolle sfeerbrenger is 100% elektrisch en betekent dat traditionele brandstoffen overbodig zijn. Dit alles gaat over de DRU Virtuo. De Virtuo van Dru is “het nieuwe vuur”. Niet alleen onze generatie geniet van dit prachtige vuurbeeld, maar ook alle andere generaties daarna. De moderne technieken sluiten namelijk naadloos aan op het beeld dat elk persoon heeft van een knusse haard: gezelligheid en sfeerbeleving.

Meer informatie over de technieken van de elektrische haard

Meer weten over de Dru elektrische haarden?

Van maandag t/m zaterdag van 09.00 en 18.00 uur zijn onze specialisten telefonisch en per mail via info@heidesmid.nl bereikbaar! Onze specialisten kunnen jou niet alleen alles vertellen over onze elektrische haarden, maar vertellen je ook graag meer over onze houtkachels, gashaarden, pelletkachels en bio ethanolhaarden. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Halle of Duiven. Wil jij persoonlijk advies in onze showroom, maak dan even een afspraak met één van onze vakmensen.

Afspraak maken