Skip to main
12-05-2023 Gashaarden

De nieuwste techniek binnen de gashaarden vind je bij deze Barbas!

Het bekende haardenmerk Barbas Bellfires presenteert een gloednieuwe gashaard: De Barbas Gas Fire Panorama. Deze drie zijdige inbouwhaard maakt hierbij gebruik van de allernieuwste brander: De Premium Fire 2.

F1 Gas Fire Panorama 90 70 1440X1080 1 26

Gashaarden nog altijd populair

Gashaarden zijn een heerlijke vorm van warmte in je huis. De voordelen van een gaskachel of -haard zijn onder andere de vele personalisatiemogelijkheden, de flexibiliteit in het plaatsen, het snel aan/uit zetten en natuurlijk de nauwkeurig instelbare warmteafgifte. Tevens zijn tegenwoordig steeds meer gashaarden in staat om op propaan te branden. Een aardgasaansluiting is geen vereiste meer.

Gas Fire Panorama Barbas Vuur2 450X309

Het gebruik van Premium Fire 2

Waar tot op heden bij de Bellfires gashaarden altijd gebruik is gemaakt van de Premium Fire 1, wordt bij Gas Fire Panorama de Premium Fire 2 geïntroduceerd. Deze brander bestaat uit zeven losse, stalen branders. Hierdoor is de techniek en de veiligheid blijvend gegarandeerd.

De vlammen komen hierbij uit de stammen, wat een zeer realistisch vuurbeeld geeft. Daarbij kun je door middel van een schakelbare brander kiezen om de achterste houtstammen uit te zetten. Dit verlaagt het vermogen tot 40% zonder de vlamhoogte van de twee L-vormige branders te verlagen. Tenslotte beschikt de brander over een ECO-stand met modulerend vlambeeld. Het minimum aan vermogen is 4,5 kW.

Een strak design

De Barbas Gas Fire Panorama heeft een driezijdig glas. Dit maakt het mogelijk om vanuit elke hoek in de kamer te genieten van het vlammenspel.

Een beschutte stookplaats die wordt gecreëerd door een terugliggende achterwand draagt bij aan een intieme sfeer in de woonkamer. Deze achterwand is er in 3 verschillende modellen: een stalen vlakke achterwand, zwarte keramische spiegelwand of de nieuwe geribbelde stalen achterwand (Industrial Interior).

Gas Fire Panorama Barbas 1 450X289

Alle opties op een rijtje

✓ Opti-Vent
✓ Zwarte of natuurlijk gekleurde houtstammen
✓ Verlengde stelpoten
✓ Industrial Interior, vlakke achterwand of zwart keramische spiegelwand
✓ Aansluiting rookgasafvoer: 130/200. 100/150 of in combinatie met Opti-Vent 60/100
✓ Leverbaar in aardgas of propaan
✓ 4 cm kader of 10 cm kader

Bekijk ook de andere haarden van Barbas en Bellfires

Naast de Barbas Gas Fire Panorama hebben zij nog een ruim assortiment aan hout- en gashaarden.

De Heidesmid Halle 53

Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Wij hebben ervaren verkopers rondlopen die graag samen met jou de geschikte gashaard vinden. Door een foto van de situatie mee te nemen, het aantal te verwarmen m2 en de reden waarom je graag een gaskachel zou willen hebben, help je ons al een heel eind op weg. Kom dus gerust lang in een van onze showrooms en tijdens een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden met je door.