Skip to main

De Dimplex Vivente-serie met Revillusion vlamtechnologie

Momenteel zijn er veel verschillende soorten elektrische haarden op de markt verkrijgbaar. Dit komt mede door de sterke groei vraag naar elektrische haarden en kachels. Zo presenteerde Dimplex haar nieuwe Vivente-serie! Waarbij ze gebruikmaken van de Revillusion Technologie.

Dimplex Vivente Plus(150) EU Setting 03

Realistisch vlameffect met gloeiende houtblokken

De groeiende vraag

De afgelopen jaren is de populariteit van de elektrische haarden sterk gegroeid. In goed geïsoleerde huizen met al veel aanwezige warmtebronnen zoeken mensen in sommige gevallen enkel een haard voor de sfeer. Andere personen nemen juist vanuit milieuoverwegingen een elektrische haard als bijverwarming.

Een ding wat ze wel gemeen hebben, is dat ze het liefst een elektrische kachel aanschaffen die een zo realistisch mogelijk vuur benadert. Een kachel die dat uitstekend doet, is de Dimplex Vivente.

Dimplex Vivente Plus(150) EU Setting 13

Het gebruik van Revillusion Technologie

De meeste vlammen van elektrische haarden worden gecreëerd door middel van LED-projectie en waterdamp. De Dimplex Vivente maakt gebruik van de Revillusion Technologie. Deze techniek geeft een realistisch vlammenspel bij een elektrische haard.

Hierdoor heb je een helder zicht door de vlammen heen, zonder dat deze spiegelt op de achterwand van de haard. Het lijkt alsof de vlammen tussen de houtstammetjes door branden. Daarnaast is het vuurbed in verschillende kleuren instelbaar en eveneens het vlambeeld regelbaar via de afstandsbediening.

Dimplex Vivente Plus(150) EU Setting 09

De prijs en informatie van de Vivente-serie

De prijs van de Dimplex Vivente-serie is op aanvraag verkrijgbaar. Dit hangt tevens af van het model dat je zou willen. De Vivente is namelijk leverbaar in de volgende breedtes: 75 centimeter, 100 centimeter en 150 centimeter. Bij elke variant kun je kiezen voor een frontmodel, een tweezijdig model of een driezijdig model.

Andere specificaties van de Dimplex Vivente zijn:

  • SmartSense: automatische uitschakelfunctie bespaart energie door kameractiviteit te detecteren
  • Comfort$aver: handhaaft de kamertemperatuur en bespaart tot 11% energie
  • Optioneel met zwarte glazen achterpaneel voor nog intensere vlammen
  • Met Flame connect-app

Enkele voordelen

✓ Vrijwel geen uitstoot
✓ Inclusief verwarmingselement
✓ Geen rookkanaal nodig
✓ Een zeer laag energieverbruik

Kalfire e-one 130s 1

Andere uitstekende opties

Naast de Dimplex Vivente zijn er nog een heel aantal andere haarden die een uitstekend vlammenspel leveren. Zo heeft Kalfire de zeer realistische Kalfire E-One met hologram techniek en heeft Dru de Virtuo-serie uitgebracht met 3D-technologie. Deze series elektrische haarden zijn, net als vele anderen, zeker het overwegen waard.

Bekijk de Dru Virtuo-serie

De Kalfire E-one

Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Wij hebben ervaren verkopers rondlopen die graag samen met jou de geschikte elektrische haard vinden. Door een foto van de situatie mee te nemen en de reden waarom je graag een elektrische haard zou willen hebben, help je ons al een heel eind op weg. Kom dus gerust lang in een van onze showrooms en tijdens een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden met je door.