Skip to main

CV haarden en houtkachels

Een cv haard helpt voor een warme sfeer

Wie graag een warme en gezellige sfeer in huis creëert, maakt een uitstekende keuze met een cv haard. CV haarden zorgen namelijk voor veel sfeer in de huiskamer en helpen om een intieme atmosfeer te creëren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om een cv haard in huis te laten plaatsen. Daarnaast heeft een cv haard nog tal van andere voordelen, die de meerwaarde van dit type verwarming nog groter maken.

Alle voordelen van cv haarden op een rijtje

Met een haard cv kun je veel. De meerwaarde van dit soort verwarming is groot. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een cv houthaard of een cv kachel. Verder valt er te kiezen uit tal van modellen, merken en soorten haarden. De belangrijkste andere voordelen van een cv haard zijn:

  • De brandstof van een haard cv is aanzienlijk voordeliger dan een haard op gas. Hout is een relatief goedkope brandstof en door middel van een haard cv-aanschaf verdien je de cv houthaard snel weer terug!

  • Een cv haard is een stuk minder schadelijk voor het milieu dan een gaskachel of gashaard. De CO2-uitstoot van een haard cv ligt aanmerkelijk lager.

  • Tegenwoordig kun je een haard cv aansluiting op een boilervat en zonnecollectoren. Hiermee kun je nog duurzamer energie opwekken en zelfs, via jouw haard, water opwarmen. Het klimaat vaart hier wel bij!

  • Cv kachels en haarden zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen. Dus ook als je minder te besteden hebt, is er altijd wel een haard cv die binnen jouw bestedingsbudget valt.

Ons assortiment haarden

Ons assortiment cv haarden voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, biedt consumenten veel keuze en is scherp geprijsd. Bij De Heide Smid vind je cv haarden en houtkachels van onder meer topmerken als Nordic Fire, Spartherm en Dik Geurts. Houthaarden en houtkachels die milieuvriendelijk, voordelig, stijlvol en comfortabel zijn.

Meer informatie

Bekijk nu onze online collectie cv houtkachels en cv houthaarden en kies jouw favoriete merk en model uit. Uiteraard kun je vrijblijvend een offerte en/of extra informatie krijgen. Neem gerust contact met ons of kom langs in een van onze showrooms.

Afspraak maken