Skip to main

Speksteen houtkachels

De speksteen houtkachel zorgt ervoor dat je een lange tijd prettige warmte in de woonkamer ervaart. De kachel warmt de steen op, die op zijn beurt de hitte geleidelijk afgeeft in de kamer. Lees hier meer over de voordelen van een speksteen houtkachel.

Speksteenkachel kopen

Ben jij op zoek naar een speksteenkachel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom in Halle, Duiven en Rietmolen hebben wij diverse modellen staan. Sommige modellen zijn zelfs brandend te bekijken. Onze ervaren verkopers helpen jou graag bij het maken van uw keuze. En zelfs het installeren van de kachel kunnen wij geheel voor je verzorgen.

Voordelen speksteenkachel

Een speksteenkachel is goed voor zowel het milieu als voor jouw portemonnee. Je hoeft slechts een korte tijd te stoken, maar kunt lange tijd genieten van de warmte. De speksteen slaat de warmte op en geeft nog lange tijd nadat het vuur gedoofd is zijn warmte af. Hoe meer speksteen er gebruikt is, hoe langer de houtkachel de warmte af kan geven. Met een laag houtverbruik, kun jij dus toch jouw woning voldoende verwarmen.

Speksteenkachel uitvoeringen

Er bestaan veel verschillende uitvoeringen. Een aantal van de modellen zijn slechts bekleed met speksteen en zullen minder lang hun warmte afgeven. Wil je liever een hoger rendement? Kies dan een kachel die volledig uit speksteen bestaat. Bekijk online de verschillende modellen of kom langs in één van onze showrooms.

Afspraak maken