Skip to main
28-05-2021 Tuinhaarden

De beste tuinhaarden van 2021

Er is weinig lekkerder dan een sfeervol en warm vuur op een zomeravond met vrienden of familie. Maar met welke haarden krijg je nou de beste atmosfeer? Wij geven je in dit artikel van elke soort brandstof onze favoriet!

Odin 2

De Reny Quaruba XL, een houtkachel met uitstraling

Dé eyecatcher onder de tuinhaarden die branden op hout, is de Reny Quaruba XL. Dit komt door een aantal factoren. Zo heeft hij een robuust uiterlijk, die zowel verkrijgbaar is in de strakke zwarte uitvoering en de roestige variant. Daarnaast heb je als klant bij aanschaf volledig de keuze uit het aantal zijdes dat van een ruitje voorzien moet worden. Je kunt hem dus bestellen als front, tweezijdig en driezijdig model. Tenslotte is deze haard bij uitstek dé tuinhaard voor onder je veranda. Alles daarover lees je in ons andere artikel:

Reny Quaruba Sfeerbeeld

Onze favoriete tuinhaarden op gas

Bij de gashaarden wordt de eerste plek gedeeld door twee uitstekende tuinhaarden: de Happy Cocooning-serie en de Sunwood Marino

Happycocooning3 450X338

Het kampvuurgevoel van de Happy Cocooning-serie

De tuinhaarden van Happy Cocooning staan bekend om hun kwaliteit en het realistisch kunnen nabootsen van een kampvuur (op moderne wijze). Ze zijn op hun best als middelpunt in het zitgedeelte van je tuin. Helemaal omdat veelal naast het open vuur de hapjes & drankjes kunnen worden neergezet. Zoals te zien is op de foto. Een ander bijkomstig voordeel is dat deze haarden zeer veel personalisatie mogelijkheden hebben dankzij de bijbehorende opties.

De mobiliteit van de Sunwood Marino

Met de Sunwood Marino haal je een designhaard in je tuin die een prettige warmte biedt in combinatie met een prachtig vlammenspel. Doordat er wieltjes onder de haard aanwezig zijn, verplaats je hem eenvoudig naar de door jou gewenste plek. De gasfles verdwijnt achter het deurtje onder de brander. De Sunwood Marino is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Dit alles maakt het dat deze haard een favoriet is onder de horecazaken.

2021 2048 Sunwood Marino Originals Rotterdam 9
Eurom Terrasverwarming 04 (2)

Prettige stralingswarmte van de Eurom terrasverwarmers

Een elektrische buitenhaard is er niet echt. In ieder geval niet een waar je een prettige warmte van krijgt. Daarom raden wij in dit geval aan om voor een Eurom terrasheater te kiezen. Deze kunnen gewoon worden aangesloten op een stopcontact. Ze voorzien je van een prettige stralingswarmte en zijn verkrijgbaar als hang- of staand model.